A gender ideológia veszélyes perverziója
Ott vannak rémisztő történetek olyan gyerekekről is, akiknek a „nemváltási” folyamata 4 évesen kezdődött! Nyilvános adatokból olyan depresszióban, szorongásos zavarban, bipoláris zavarban vagy poszttraumás stressz-szindrómában szenvedők eseteit ismerjük meg, akiket szakszerű pszichológiai segítségnyújtás helyett „nemváltásnak” vetettek alá.
2024. május 1. 23:53

A gender ideológiát hamarosan az egész világon legyőzik, és unokáink az iskolákban tanulnak majd a régi, sötét korszakról, amelyben gyerekek százezreit csonkították meg sebészeti és hormonális eszközökkel az áltudományos genderelméletek és a politikai korrektség nevében.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, szembe kell szállnunk a veszélyes ideológusokkal, és fel kell fednünk valódi szándékaikat. Évek óta nevetgél a fősodor média és a sok politikus a gender ideológusok által a legkisebbek bántalmazására vonatkozó figyelmeztetéseinken. A közelmúlt eseményei azt bizonyítják, hogy igazunk volt, ezért ismételten szólunk, hogy az mielőbb tiltsák be a gyermekek „nemváltó” csonkítását.

A liberális nyugati országok kezdik megváltoztatni álláspontjukat ebben az ügyben. Victoria Atkins angol egészségügyi miniszter ezen a héten az alsóházban tartott beszédében bejelentette, hogy azokat az orvosokat, akik pubertásgátló szereket írnak fel gyermekeknek, bűnözőkként kezelik, és elveszíthetik a praxisjogukat. Finnország, Svédország, Franciaország, Dánia, Norvégia, Írország, Nagy-Britannia és 19 amerikai állam már betiltotta vagy korlátozta a kiskorúak „nemváltását”.

A legfrissebb hírek reményt adnak arra, hogy hamarosan még több ilyen ország lesz!

A múlt hónapban kiszivárogtak a Transznemű Egészségügyi Világszövetség (WPATH), a gender ideológiát népszerűsítő befolyásos szervezet tagjai közötti magánbeszélgetések. Ez a szervezet alkotja évek óta a „terápiás” irányelveket a nemi identitászavarral küzdők számára, azzal érvelve, hogy kezelésük leghatékonyabb módszere a rendellenességek megerősítése, testük visszafordíthatatlan megcsonkítása, az ún. nemváltás.

Áltudományos ajánlásaikra hivatkozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Lengyel Szexológiai Társaság, valamint a gender aktivisták és a kiskorúak megcsonkításából hasznot húzó orvosok világszerte – szexológusok, pszichiáterek, endokrinológusok.

Ezek az emberek komoly hatást gyakoroltak a törvényekre és több százezer ember életére szerte a világon.

Most kiderült, hogy a WPATH-hoz kötődő emberek között pedofilok, szadisták és a fetisiszták fórumának felhasználói is vannak. A nyilvánosságra hozott anyagok azt is megerősítették, hogy a szervezet tagjai tisztában vannak azzal, hogy nincs megbízható tudományos bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a nemváltás segítené a nemi identitászavarral küzdőket. Azok az orvosok, akik nyilvánosan azzal érvelnek, hogy a gyerekek dönthetnek arról, hogy visszafordíthatatlanul megcsonkítsák a testüket, magánbeszélgetéseik során elismerték, hogy a gyerek képtelen megérteni, mit is csinálnak.

Ott vannak rémisztő történetek olyan gyerekekről is, akiknek a „nemváltási” folyamata 4 évesen kezdődött! Nyilvános adatokból olyan depresszióban, szorongásos zavarban, bipoláris zavarban vagy poszttraumás stressz-szindrómában szenvedők eseteit ismerjük meg, akiket szakszerű pszichológiai segítségnyújtás helyett „nemváltásnak” vetettek alá. Az egyesület egyik tagja egy páciensről mesélt, akinek hét különböző személyisége (alter egoja) volt, amelyek közül kettő „aszexuális”, egy pedig nő volt. Az orvos elismeri, hogy azért hajtotta végre a műtétet, mert a legtöbb hang, amelyet a beteg a fejében hallott, "egyetértett a műtéttel".

A genderaktivisták levelezésének kiszivárogtatása csak megerősíti a világ legfontosabb intézményei által végzett kutatások eredményeit. Az orvosi Nobel-díjat odaítélő Karolinska Intézet már korábban megírta, hogy a csonkításokat indokoló ún. nemváltási kutatások nem voltak megbízhatóak, és a nemváltás gyakorlatát orvosi kísérletnek tekintette. Ezért már hónapok óta szólunk, hogy állítsák meg ezt az őrületet.

Tavaly elkészítettük azt a lengyel törvényjavaslatot, amely betiltja a kiskorúakkal kapcsolatos mindennemű „nemváltási” eljárást. Emiatt még a Rzeczpospolita napilap is támadott minket, amely címlapon írt a projektünkről.

Remélem, hogy a gender-lobbisták és az áltudósok közti közelmúltban napvilágra került beszélgetések kijózanító eredményeket hoznak, de nem lehet passzívan várni, hogy megváltozzon a képviselők hozzáállása. Annál is inkább, mert Lengyelország jelenlegi miniszterelnöke még a tavalyi választások előtt úgy nyilatkozott, hogy pártja már készen áll a „nemváltási” eljárás lerövidítését és megkönnyítését szolgáló törvénytervezetre, a német kormány pedig már elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely az anyakönyvi hivatalban tett nyilatkozat alapján lehetővé teszi a nem megváltoztatását a hivatalos papírokban.

Ebben a helyzetben az alulról felfelé építkező munkára kell összpontosítanunk – tájékoztatni kell a fiatalokat, a szülőket és a tanárokat, hogy a „nemváltás” a problémák hamis megoldása, a nemi szervek visszafordíthatatlan megcsonkítása és a gyógyszergyárak kegyének való állandó kitettség.

Szakértőink ott vannak a médiában és tudományos konferenciákon, valamint képzéseket tartanak a szülőknek és a pedagógusoknak, amelyek során megválaszolják kérdéseiket többek között azzal kapcsolatban, hogyan védjék meg gyermekeiket az LMBT propagandával szemben az iskolákban.

A tanárok számos kérdésére válaszul jogi útmutatót dolgozunk ki, amelyben bemutatjuk, mit tehetnek a tanárok, ha a szülők és az iskolaigazgatók arra kényszerítik őket, hogy a saját nemét elfogadni nem tudó diákot a választott nemnek megfelelő névvel és névmással szólítsák meg. Munkálkodunk a Transzszexuális Vademecumon is, amelyben az identitászavarral küzdő fiatalok gender lobbi általi kizsákmányolásának mechanizmusát ismertetjük.

Ordo Iuris

ordo iuris

Annak érdekében, hogy a szülőket és a tanárokat felbecsülhetetlen értékű tudással vértezzük fel az iskolákban megvalósuló vulgáris szexuális nevelésről, amely hozzájárul a tizenévesek nemi identitásbeli problémáinak növekedéséhez, jelentést készítettünk a szexuális nevelésről, amelyben részletesen ismertetjük annak gyökereit, feltételezéseit, és perverz tartalmát, melyet a radikális aktivisták át szeretnének adni a gyerekeknek az iskolákban.

De ahhoz, hogy mindezek a cselekvések elérjék a kívánt hatást, az igazságot a lehető legszélesebb körben kell terjeszteni.

Jerzy Kwa¶niewski
Ordo Iuris

gondola
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • A kiszámítható együttműködés
    "Törekedni kell arra, hogy az értelmetlen pusztítás mielőbb álljon le, hogy ne haljon meg még több ember. Így is elég volt a sok-sok áldozatból, amit az ukrán és az orosz nép hozott ennek a háborúnak az oltárán" - mondta Simicskó István.
  • Fico még nincs túl az életveszélyen
    "Egyelőre sajnos nem lehet kijelenteni, hogy győzelemre állnánk, vagy hogy a kilátások pozitívak lennének, mert a négy lövedék együtt olyan súlyos sérülést okozott, hogy a kormányfő szervezete csak nagyon nehezen tud megbirkózni velük" - fogalmazott Robert Kalinák.
  • Százéves a magyar jegybank: emlékérmék a jubileumra
    „A mai napon kibocsátásra kerülő érmék a jegybank hivatását, felelősségteljes szerepét közvetítik, üzenetként hordozzák a teljes magyarság felé az érmén megjelenő feliratot: a Magyar Nemzeti Bank 100 éve a független, stabil pénzügyi rendszer őre” – emelte ki Kandrács Csaba, a jegybank alelnöke.
MTI Hírfelhasználó